Give away med bogen Slettet.

I dag udkommer bogen Slettet af Teri Terry. I et samarbejde med forlaget Nyt Nordisk Forlag har jeg fået lov til at anmelde og lave en Give away til jer der ude.  Så jeg håber at i har lyst til at deltag i den! Hvis du vil læse mere om forlaget kan du besøg deres hjemmeside her og følg dem via facebook her.

Om Bogen: 

Kylas hukommelse er blevet visket ud, hendes minder er væk, og hendes personlighed er blevet nulstillet. Hun er blevet SLETTET!

Regeringen hævder, at hun har været en terrorist, og at de nu vil give hende en ny chance – forudsat at hun følger deres regler. 

Men en hvisken fra fortiden spøger i Kyla´s hoved. Der er nogen, der ikke taler sandt, og hun er langt fra overbevist om, at tingene er, som de ser ud.

Hvem kan hun overhovedet stole på i sin søgen efter sandheden?

Første del i en trilogi. Historien kan gå under betegnelsen dystopisk thriller, målgruppen er unge fra 12 år. Til de samme læsere, som kan lide Hungergames.

For at kunne deltage skal du: 

 • Skriv en kommentar, om hvorfor du gerne vil læse bogen.
 • Skal du bo i  Danmark. 
 • Følge mig via Bloglovin. Hvis du vil kan du også følge mig via Facebook og Twitter
 • Skriv dit navn og mail. Så jeg kan få fat på dig, hvis du vinderen.

Min give away slutter den 1/6 2013. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

15 thoughts on “Give away med bogen Slettet.

 1. Den lyder spændende, kunne da godt lige se mig selv ligge ude på terrassen med en gin og tonic og den her bog 🙂 Jeg er med.

 2. Vil meget gerne deltage i konkurrencen. Den lyder god, og kunne godt tænke mig at læse den pga. genren, som lyder rigtig spændende.

 3. Uha jeg syntes den lyder rigtig spændende, og jeg er ret vild med The Hunger games, så den er helt sikker noget for mig. Det er også grunden til at jeg gerne vil vinde den hehe 😛 Følger dig self. på bloglovin!

  Cathrine
  //tiiner.dk

 4. Heldig er den som vinner 🙂 Synd at det bare er for dem som bor i Danmark, men jeg har selvfølgelig full forståelse for dette! Lykke til til alle som er med 🙂

 5. Fed konkurrence 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig at læse “Slettet” af Teri Terry, da jeg indenfor det seneste år har fået øjnene mere op for den dystopiske genre. Endvidere lyder det som et spændende plot at følge en pige, som har fået slettet sin hukommelse uden at vide hvorfor, og at hun nu skal til at “genopfinde” sig selv samt udforske samfundet.

  Vh. Stine A

 6. Den lyder spændede, jeg vil gerne være med! 🙂
  Er i gang med the hunger games (Den første rigtige bog jeg læser)
  Så det kunne være lækkert med en ny ^_^

 7. Jeg vil vildt gerne vinde den her konkurrence da det lyder til at være en super god bog som jeg rigtig gerne vil have fat i men ejer ikke en krone p.t. 🙂
  og følger dig via bloglovin og bor i danmark 🙂

 8. Det kunne være rigtig dejligt at vinde denne her bog, da jeg har læst mange bøger i denne genre, hvor man følger en pige ude i fremtiden, hvor samfundet gør dit og dat. Mange gange er jeg blevet skuffet, men jeg høre at det bliver jeg ikke denne her gang.
  Jeg følger dig via. blogvin, twitter og facebook, ligesom jeg også bor i Danmark 🙂

 9. Det lyder til at være en spændende bog, og har endnu ikke fået læst specielt mange dystopiske bøger. The hunger games var en super serie, så en ny serie, der anbefales til dem, der synes om den, lyder ikke dårligt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s