Inspirations billeder #19

Jeg bruger mere og mere Pinterest, og hver dag finder jeg det ene billede efter det andet. Det gør det så heller ikke nemmere at man både kan få den som en app. Nogle af de billeder som jeg finder, vil jeg vise jer med en lille tekst og et tema. Hvis i selv er bruger på siden kan i finde mig ved at søge Mabrsa.

Jeg elsker farver. Når folk spørg, hvad min ynglings farve har jeg svært ved at svare fordi simpelhen ikke ved det. Jeg er sådan en der skifter farve fra det ene dag til den anden. Kender i det eller har kun en ynglings farve? De næste par gange vil jeg holde, lave nogle billeder, hvor de har en bestemt farve. Jeg håber at i kan lide dem.

Brun4

grå2

grå1

grå

Billederne er fra Pinterest, men de er sat sammen af mig.

Grå er også en af de farver som jeg elsker. Jeg finder den rolig på en eller anden mærkelig måde. Jeg har både møbler, sko og en del tøj i den farve. Det er fedt, at man stort set altid kan tilføje andre farver til grå uden det bliver for meget. Fx en grå sofa, med nogle, farverige puder eller et tæppe. Jeg tror at det her bliver den sidste farve.

Jeg tror ikke at jeg tager en med sort eller hvid. Hvis det gør, bliver det hvor det er de to der er sammen. Jeg håber at i kunne lide de her indlæg, jeg synes selv at det har været sjovt at lave dem, og finde billederne til dem.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Inspirations billeder #19

    • Mange tak 😀 Jeg kan heller ikke forstå dem der synes at grå er kedelig. Hvis du vil, kan du også se de andre indlæg jeg har lavet med farverne, brun, orange, gul, lilla, pink, grøn, rød og blå 🙂 De er alle på min blog.

      Er du begyndt at blogge igen?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s