I Aften er det i aften.

26362

At jeg skal ind og se Thriller Live med min søster og min papfar, inde i KBH. Min søster og jeg fik de 3 billetter i julegave. Faktisk var det meningen at det kun var min søster og jeg skulle afsted, men min papfar har altid elsket Michael Jackson musik, så han fik en billet med.

Da min mor og jeg var i London (hvor de plejer at lave deres show) sidste år, var vi inde og se dem, så jeg kender dem godt, og de helt fantastiske dem der synger hans sange. 

London sommer 2011

Lidt billeder fra London, da vi var inde og se det. 

Nu kender jeg showt, men det der bliver sjovt er at se om de kan skabe en lige så god stemning, som der var i London, og om der er de samme sange, de har valgt at tage med osv. Jeg glæder mig ihvertfald, og det har gjort lige siden jeg fik dem. Jeg ved ikke, hvor sent jeg kommer hjem, og om jeg når at skrive om det i aften. Men ellers må i have en god dag/aften.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “I Aften er det i aften.

  1. Nej, hvor fedt! Har også set showet i London og det var sådan en fed oplevelse. Håber, at stemningen og musikken er ligeså god som i London. 🙂 I må have god fornøjelse i hvert fald!

  2. Ej, hvor underligt. Hun havde en lidt speciel stemme måske, men sang Michaels sange rigtig godt. Forstår slet ikke at man vælger at gå midt i det hele. Så bliver det jo spændende at se om sangerne denne gang kan gøre det ligeså godt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s