Tegnet af Kelley Armstrong

Originaltitel: The gathering Forfatter: Kelley Armstrong Serie: Mørkets oprør #1
Forlag
: Carlsen Sider: 331 Udgivet: 23-01-201
Indbinding: Indbundet

1

Goodreads | Forfatter | Forlaget | Bogpriser | Amazon

“Oh my God. You’re a witch-hunter. I’m a witch. Hate to break it to you Daniel, but if you’re a witch-hunter? You’re doing it wrong.” He gave me a sidelong smile. “Maybe it’s not that kind of hunting.” “Then you’re definitely doing it wrong.”

Det er efterhånden ved at være en del år siden at jeg læste Kelley Armstrongs Darkest Power serien. Jeg var ret vild med de to første, men ved den sidste bog, virkede det som at der maglede op til flere sider eller en lige frem en hel bog. Så jeg sad med op til flere spørgsmål, som jeg ikke havde fået svar på da den var serien var færdig og der for blev jeg ret skuffet over bogens slutning.

Så der for var det en blande følelse jeg sad med da jeg hendes nye bog af en serie på tre bøger. Min nysgerrighed blev for stor, og jeg er nu glad for at jeg fik læst den. Den minder slet ikke om hendes første serie, og jeg blev underholdt fra side et af. Jeg kunne godt lide det samfund, som vi befinder os i.  Jeg nød bogen til de sidste par sider, men jeg er ikke til den afslutning, som bogen har. Så der for får den ikke flere stjerner, som jeg har givet den. 

Maya er enlig en okay person, hun er beskrevet godt, og det samme glæder de andre personer der er med i historien. Jeg kunne godt lide hende, hun har både de gode og dårlige sider, og det gør hende menneskelig. Dog er ikke en person, som jeg vil huske efter flere år. Til gengæld kan jeg godt lide de to fyre der er med i bogen, og jeg ser frem til at høre, hvad der kommer til at ske med de 3 personer.

TegnetForsiden er fin nok. Det er ikke et jeg tænker wow om, men jeg synes heller ikke at det er grimt. Jeg synes at det er mærkeligt at pigens hoved skal fylde så meget af billedet. Jeg er ret vild med at man kan se skoven der er i baggrunden i billedet. Jeg kan godt lide de grønne farver, og de røde øjne gør det hele lidt mystisk.

Jeg kan bedre lide den danske forside end den originale, så jeg finder mærkeligt med de mørke farver som det har. Jeg håber at de to næste forsider, kommer til at passe med den første, så de passer sammen, ligesom de originale.  

Kelley Armstrong er rigtig fint, og det passer til den målgruppe, som hun har valgt at skrive til. Jeg ved ikke hvornår den næste bog vil blive oversat, men jeg håber ikke at der kommer til at gå for lang tid, inden det kommer til at ske. Hvis du kan lide den første serie, og du mangler noget at læse i, vil den her bog være en udmærket bog at læse i.

Mørkets oprør:

The Gathering The Calling The Rising

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s