Bogbloggertræf 2013 i April. På Sjælland

I går kl 09:30 tog jeg mig afsted til årets bloggertræf. Igen i år var det hjemme hos Katja, og man var ikke i tvivl om hivlket hus, man skulle gå ind, for man kunne duften maden helt ude fra gaden af 😀. Der var en masse lækkert mad både af det sunde, og til dem med den søde tand, hvilket gav en super fed balance.

SabrinaSabinaIngridMathilde IreneAndraKatjaTanja, og Rebecca. Har jeg allerede mødt, men Xenia og Susanne, har jeg ikke set før, så jeg var lidt spændt på, at se hvordan de vil være. Vi fik snakkede en del! Mest om bøger (sjovt nok), Samtlige filmatiseringer baseret på bøge, både om dem som vi havde set og de kommende filmatiseringer. Vi fik dog også snakket om andre ting, som de kæledyr (som nogle er så heldige at eje), samt folk der ligger deres baby billeder ud på facebook og tilbage til bøgerne.  

Alle fik nogle bøger og her dem, son jeg kunne tag med hjem. Jeg er næste færdig med Tegnet fra Carlsen, så der kommer en anmeldes de næste par dage. Vildveje har jeg været spændt på at se hvordan den er. Så det er en bog, som jeg snart kommer til at fordybe mig i. Blå øjne og Nordlige rytmer fra Forlaget Facet, har jeg også hørt om, men jeg har aldrig fået læst eller købt dem. Så det var skønt at se at det var nogle af bøgerne der lå i posen. 

Da vi ankom skulle vi alle vælge et nr, (jeg fik nr 7) det viser sig at være vores sidde pladser ved bordet og på bordet lå der en pakke med inholdet af bøger fra Lindhardt og Ringhof. Jeg fik Borgen, der er kendt fra tv’et og Jane Austens Emma. Jeg har set de fleste film med Jane, men jeg har kun læst stolthed og fordom, så jeg glæder mig til at se hvordan hendes bog er. Borgen har jeg aldrig set, men jeg har hørt meget om tv-serien. Hvis du vil følge de her forlag, har de alle sammen deres egen facebook side. 

      

Selv om jeg var træt og jeg ente måtte gå i seng uden aftensmad, (fordi vi havde spist så meget) så var det stadig med et lille smil på læberne, at jeg gik i seng med, for det var en fantastik dag! Jeg hyggede mig ihvertfald, og jeg håber at jeg kommer til at se dem igen på et eller andet tidspunkt. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Bogbloggertræf 2013 i April. På Sjælland

  1. Jeg ved godt den kommenterer via min twitter, men hvis jeg kommenterer på min wordpress-konto (som nu) så henviser den til en forkert adresse med mindre jeg husker at ændre det. :S

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s