Inspirations billeder #16

Jeg bruger mere og mere Pinterest, og hver dag finder jeg det ene billede efter det andet. Det gør det så heller ikke nemmere at man både kan få den som en app. Nogle af de billeder som jeg finder, vil jeg vise jer med en lille tekst og et tema. Hvis i selv er bruger på siden kan i finde mig ved at søge Mabrsa.

Gul1

Gul3

Gul2

Gul4

Billederne er fra Pinterest, men de er sat sammen af mig.

Jeg elsker farver, og når folk spørg, hvad min ynglings farve har jeg svært ved at svare fordi, jeg skifter fra det ene dag til den anden, kender i det eller har i en bestemt farve der er jeres? De næste par gange vil jeg holde mig til en bestemt farve.

Gul og jeg har aldrig været venner. Jeg har ingen ting med farven gul (så skulle det måske lige være en parfume flaske) og jeg har altid synes at det var modigt, hvis folk brugte den til fx deres tøj. Det er først efter at jeg fik Pinterest, og jeg begyndte at søge på farven gul, at jeg kan se hvor pæn den er til at bruge til indretning. Fx elsker jeg de rum, hvor de gule og grå er blandet sammen.

Jeg prøvede i flere minutter at finde bøger, der har med farven gul, men jeg kunne kun finde de 5, (fandt så også nogle få fagbøger) hvilket jeg finder lidt sjovt, når man tænker på, hvor mange andre forsider, hvor der fx er farven rød i. Kender i nogle forsider, der har farven gul?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Inspirations billeder #16

  1. Jeg er alt for dårlig til at rede seng, så det vil bare se rodet ud med sovesofa 🙂 En alm. seng skal jeg nok få redt.. 🙂

    Jeg har det underligt med at vise mit hjem frem, men enkelte ting skal i nok få at se, f.eks. mine bogreoler eller hvad jeg nu finder på 🙂

  2. Chokoladekagen med den hvide glasur er min standardopskrift: 600 gram mel, 600 gram sukker, 1 liter kærnemælk, 3 tsk. Natron, 6 spsk. cakao, 1 1/2 dl olie. Bages ved 200 grader i 35 min. Kagen i går var lavet af ½ portion af overstående.
    Brownien kan jeg ikke lige huske i hovedet, men jeg skal prøve at huske at finde den frem. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s