The Host

Original titel: The Host Genre: Science Fiction, Romantik. Tid: 2 timer og 6 min.
Instruktører: Andrew Niccol. Premiere: 28.03.2013 Set: I Biografen.

A2

Hjemmeside ● Imdb ● Kino Facebook ● Twitter 

Lige siden de første danske medier skrev at the host vil blive lavet som film, har jeg flygt med når der er kommet noget nyt. Der for kom filmen, også hurtigt op på min top 3 liste over mest ventede film, der skulle komme i år. Der for er det også en af de film, som jeg har haft de største forventinger til.

Filmen ligger ud med en kort at forklare, hvilken verden filmen er i. I bogen er det et langt og lidt halv kedelig del af bogen, så jeg blev glad for at de ikke har taget det hele med, og at de har klippet i det og lavet lidt om i det her og der. Det svære bliver det ved på den måde i det meste af filmen, og jeg må sige at jeg bliver mere og mere skuffet over den, for hvert minut der går.  

Skuespillerne

Max Irons og Diane Kruger er de eneste skuespillere, som jeg kendere fra filmen. Jeg synes at de spillede deres roller godt, med deres roller. De andre skuespiller gjorde det også okay med deres skuespil. Det er skuespillerne der gør at den filmen får 4 stjerner, og der er nogle af dem som jeg helt klart vil holde øje med, specielt Max og Jake, der spiller de to fyre.

Untitled-2

Jeg synes at filmen var okay, men det var som om at der manglede et eller andet i filmen. Den her film tror jeg at man skal se før man læser bogen, med så meget der er lavet om. Jeg kan ikke helt forstå at man tager en bog, for at lave en film om den, også kun tag halvdelen med, og lave om på historien. Faktisk minder det lidt om, det samme som de gjorde med Twilight. Jeg kommer nok til at se den igen, men det er ikke en film som jeg kommer til at stå i kø for at købe. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s