To Read #7 Bøgerne i Marts

Her kan i se, de bøger, som jeg håber på at jeg kommer til at læse Marts. Hvis du vil læse mere om bogen, skal du bare trykke på den, og du vil komme videre til Saxos side. Billederne er lånt fra Adlibrishvor du også kan finde dem. 

Vandrende sjæle Oprøreren Mediatropolis Body finder-Ekko fra de døde At høre hjertet slå

I Marts er emnet i Genrechallenge Dystopisk, så der for har jeg prøvet at vælge nogle bøger efter det. Jeg har ihvertfald fundet 3, som jeg håber at jeg når at fået læst. Jeg har læst Stephenie Meyers, Vandrende sjæle. Faktisk hele jeg læst den hele 2 gange før, men jeg elsker den, og jeg vil gerne læse den inden den kommer i biografen, så jeg kan huske de mindste detaljer.

4 thoughts on “To Read #7 Bøgerne i Marts

 1. Jeg har – pudsigt nok – planer om at høre Vandrende sjæle som lydbog og læse At høre hjertet slå som alm. bog i denne måned 🙂

  Divergent har jeg lige reserveret på biblioteket, Body Finder læste jeg for nulig, og Mediatropolis står på min ‘overvejer-at-læse’-liste.

  … det er altså et skræmmende sammenfald 😀

  • Omg hvor vildt :O ikke bare at det er en bog, men alle bøgern.
   Har du læst Vandrende sjæle før? eller er det første gang?

   Jeg har selv reserveret Divergent, for noget tid siden, men troede næsten at der vil gå flere år, før at jeg fik den, så jeg styret op til biblioteket i dag, for at hente den, hvor jeg også fandt Mediatropolis, som jeg kun har hørt godt om.

   Er Body Finder god?

    • Jeg har læst både Twilight serien og Vandrende sjæle, og personligt synes jeg at Vandrende sjæle, er klart bedere end Twilight.

     Den er godt nok tung i starten, og man har bare lyst til at ligge bogen fra sig, men når man er kommet ind i hvordan verden er osv, så er den helt fantasitk 😀 Jeg glæder mig til at se, hvad du synes om den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s