En jomfru i bur af Shayla Black

Originaltitel: Their Virgin Captive. Forfatter: Shayla Black Seire:  Masters of Ménage #1
Forlag
: Turbulenz. Sider: 300. Udgivet: 28-11-2011 Målgruppe: For alle.

1

Nem og ligetil
Fra bagsiden af lyder bogen nem og ligetil, hvilkent den også er. Bogen kan faktisk godt minde lidt om de her bøger fra Julia, Nora Roberts, De Bedste Romaner osv der høre under Harlequin bøgerne, som jeg har læste en del af i tidernes løb. Man kommer lige ind i histoerien, også kommer det vi skal vide stille og roligt efterhånden som vi får læst mere af den. Jeg holder ret meget af den her skrive måde, i stedet for at vi får en hel livs histoerie på en gang, for det kan godt være lidt tungt, specilt når der er 4 hovdepersoner som der er i den her bog. 

Hele 3 personer om en kvinde.
Vi har før hørt den her med at der er to fyre om en pige, og at pigen så har svært ved at vælge, hvilken en hun skal vælge. I den her bog er de åbenbart alle enige om at de godt kan leve sammen, selv om de skal være 3 mænd og den samme kvinde. Personligt synes jeg at det er overdrevet, men okay, det var da nyt og sjovt at læse om. Af de 3 mænd kunne jeg bedst lide Gavin, jeg synes at han kom mere frem end de to andre, selv om forfatterne har prøvet at give dem hver deres personlighed.

Shayla gjorde det som jeg ville ønske at E. L. James ville havde gjort i med bøger sine Fifty Shades, nemlig lade personerne fortælle deres bid af histoerien med deres synsvinkel, det gav et beder forståles på, hvordan de kan leve som de kan.

En jomfru i burCover kommentar
Jeg synes at det er et ret kedeligt cover. Det enste jeg kan lide ved det er den røde farve der er der, og hvis jeg ikke tilfældigt havde faldte over den her bog, havde nok aldrig læst den, fordi den ikke fanger mig på nogle måder. Jeg kan meget beder lide det orginale både i farver og med bogens motiv, så jeg kan ikke forstå, hvorfor forlaget ikke har holdt sig til det i stedet for at lave det om til det her, men det må de jo om. 

Alt i alt
Jeg synes faktisk at det var en okay bog. Jeg havde ikke forvenet mig meget af den her bog, men jeg blev fanget af den fra første side af, og jeg følgte mig underholdt i langt det meste af bogen. Hvis du gerne vil læse noget inden for det erotiske emne, vil jeg da klart anblefale den. Jeg kunne ikke rigtig tag den seriøst med at der var hele 3 mænd, og det var heller ikke en som jeg har behov for at læse igen eller købe, så der for får den kun 4 stjerner. 

Masters of Ménage Serien:

Jomfruens hemmelighed

Bogpriser |Amazon | Turbulenz | Goodreads | Shayla Black | Ereolen  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s