Django Unchained

Original titel: Django Unchained Genre: Western, Drama. Tid: 2 timer 46 min.
Instruktører: Quentin Tarantino Premiere: 24.01.2013 Set: I Biografen.

Hjemmeside ● Imdb ● Kino Facebook ● Twitter ●

Action fra start til slut.
Når min jyske veninde og jeg plejer at være sammen, går vi altid i biografen, fordi vi begge to elsker det og vi synes det er hyggeligt. Der var ikke rigtig nogle film, som vi gad og se så det ente med at vi gik ind og så den her. Jeg havde ikke de store forventninger til filmen, og jeg havde heller ikke hørt om den, så jeg blev noget overrasket over hvor god den var.

Du kommer ikke til at kede dig, for filmen er fyldt med action, kampe, og en fed humør, som lige er min stil i stedet for den der platte en, der er blevet så populær. Jeg plejer ikke at være til de her western film, men filmen havde en god historie, så det gjorde mig ikke noget, og jeg kunne nemt finde på at se den igen.

Filmstirbe

Skuespillerne

  • Jamie Foxx
  • Christoph Waltz
  • Leonardo DiCaprio
  • Kerry Washington
  • Samuel L. Jackson

Er nogle af dem der er på rollelisten. Da filmen blev skrevet blev rollen til Django oprinligt skrevet til Will Smith, men selv om at jeg elsker Will som skuespiller, så er jeg alligevel, glad for at han takkede nej til rollen, så Jamie fik den. For jeg synes at han passer beder ind til den, og han spiller den rigtig godt.

På Kinos hjemmeside står der at det er Leonardos første skurke rolle, og hvis det er det, må man sige at han gjorde et godt stykke arbejde med den, men synes jeg altid han gør med signe roller. Samuel, har jeg set i en del film efterhånden, men jeg kunne ikke genkende ham i filmen, før min veninde sagde at det var ham, så det var ret vildt.

Alt i alt.
Hvis resten af de film som jeg kommer til at se i biografen, bliver lige så god som den her film, bliver det et rigtig fedt film år! Jeg synes at filmen var rigtig god og det bliver nok ikke sidste gang at jeg ser den. Jeg kunne også godt finde på at købe den på dvd, men der skulle nok gå lidt tid. Den her film er en som både piger og drenge kan se, så du kan nemt tag ind og se den med en ven eller en kæreste.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s