Lidt af hvert

om skolen, bloggen og hvad der skal se.

Fotor0125120712

Nu er der gået 3 uger på skolen, og jeg må sige at det er gået meget beder end jeg havde forventet! De to første uger har kun været intro uger, hvor vi 2 gange har været i køkkenet, for at blive testet, hvor vi lå. I den her uge har vi været i køkkenet i alle dage (i skal nok få de sidste opskrifter) på nær i dag, hvor vi har snakket om praktik, eksamen. Så nu er jeg mere rolig, og ikke nær så stresset.

Udover det fik vi også lige tid til at gå til fælle stime  hvor hele skolen skal komme, i skolen kantinen – (undskyld, hvis nogle fra skolen læser det her) Jeg synes at det minder lidt om noget fra folkeskolen, dog kan jeg godt se idéen i det, og jeg skal vist også lige spørge ventilen, om de ikke skal ned og gøre lidt reklame for de unge.

Som i nok har lagt mærke til, så jeg her på det sidste skrevet minder og minder om bøger. Det er ikke noget jeg bevist har gjort, men der er bare så mange andre ting i mit liv som jeg gerne vil dele med jer, så der for er min blog mere og mere gået hen og blevet en hverdags blog.

– > Jeg vil stadig komme med mine anmelde de bøger som jeg læser, og mine Top Ten Tuesday indlæg, og måske komme med et bog indlæg hist og her. Men jeg tror heller ikke at jeg kan finde på meget mere end det uden det går hen og bliver halv kedeligt. Jeg har heller ikke fået læst så meget i Januar, som jeg plejer, men når jeg først er kommet hjem fra skolen, har jeg været træt, så jeg har ikke haft lyst til at lave andet end at se en serie.

På mandag får jeg min veninde fra jylland på besøg, så i hele den uge kommer der ikke til at ske noget på min blog. For vi skal en masse blandt andet i biografen, hvor vi skal ind og se Django Unchained (årets første film :D) som jeg håber er god. Om onsdagen skal vi til middag hos min mor og hendes kæreste, som min veninde ikke har mødt, og ellers skal vi bare shoppe og have det hyggeligt som vi plejer.

Jeg vil prøve at lave nogle planlagte indlæg, men da jeg ikke har altid været heldige med dem (de vil ikke altid det samme som jeg vil) , så vil/kan jeg detsvære ikke love noget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s