JBC #26: Gaverne

Jeg ved godt at gaverne skulle være vist i går, men jeg var til julefrokost hele dagen i går (fra 14 til 21) så da jeg kom hjem havde jeg bare lyst til at slappe af! Men der for skal i da ikke snydes for at se hvad jeg fik af gaver. Så der for får i bare to indlæg i dag, hvor jeg alligevel sidder hjemme. 
161425967865392348_zgsrivo6_c

  1. Mormor og morfar: El-kæden og El-piskeren. Jeg blev gladest for El-kæden, da jeg kun har en lille rejse udgave, som der ikke er særlig god.
  2. SøsterGOSH Eye Shadow Palette. Jeg har længe ønsket mig sådan en, med flere farver, så jeg blev rigtig glad da jeg så at det var det som jeg havde fået.
  3. Onkel og Tante: Bogen Beautiful Creatures stormvind. Som skal byttes da jeg har den i forvejen.
  4. Far og Mor: Billetter til Thriller Live på Falconer Salen. Både min søster, far og jeg skal ind og se det. Jeg så dem i London med min mor, og jeg glæder mig vildt meget til at se dem her i dk! 
  5. Mor: Harry Potter (Blu-Ray) boks med alle 8 film, og et tørklæde

161425967865392343_WzT9hV3K_c

  1. Mors kæreste: Bogen Beautiful Creatures stormvind og læbepomade
  2. Kusine og fætter: ‘Den lille bog om Mars – 30 kultopskrifter, Den lille bog om M&M´s – 30 kultopskrifter og Hereafter – Død og forelsket af Tara Hudson Bog 

161425967865392349_ibQ5HAd3_c

Vi havde også pakke spil, til julefrokosteren i går, hvor vi alle skulle have 2-3 gaver med. Jeg vandt utroligt nok 3 pakker. Jeg plejer ellers aldrig at vinde noget. Men jeg vandt:

  1. Lyseholder, en man fx kan have uden for. 
  2. Bord bomber.
  3. Små hjerteskåle. 

Det er kun bøgerne der skal byttets, da jeg har dem i forvejen. Ellers er alt det andet noget som jeg kan bruge på den ene og den anden måde. Der udover regnet jeg heller ikke med at få så store gaver, da vi i familien har sagt at vi ingen penge har, så det bliver små gaver. Har i fået nogle gode gaver?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s