Fanget ved tusmørke af C.C. Hunter

Originaltitel: Taken at Dusk. Forfatter: C.C. Hunter Seire: Shadow Falls #3 
Forlag
: Tellerup. Sider: 544. Udgivet: 05-10-2012. Format: E-bog – Lånt.

1

“I don’t know what to tell you, Perry. Life’s hard. Love’s harder”

Hvad er Kylie
Hvad Kylie er, er det store spørgsmål i hele bogen. I løbet af bogen synes jeg at der kommer flere og flere spørgsmål end svar, og hvis det bliver ved på den her måde, er jeg bange for at jeg personligt går hen og bliver træt af bogen. Jeg var allerede ved at blive lidt små træt af det i den her. Jeg kan godt  forstå at forfatteren gerne vil gøre det så spændende som muligt for os læsere som muligt, men hun skal også passe på ikke at overdrive det. 

Kylie
Der kommer flere og flere spørgsmål med Kylie, både hvad hun er, men også hvem hun vil vælge med Lucas og Derek, i lang tid troede jeg at hun vil tag Lucas, men nu må vi se hvad der sker i den næste bog. Jeg kan nu godt forstå at hun har så svært ved at vælge, for de er begge to ret skønne personer.

Der ud over elsker jeg også Della, Miranda, og Perry, Specilet Perry er jeg blevet helt vild med, og jeg elsker at vi også høre små bider af hans fortid.

Shadow Falls #3: Fanget ved tusmørke af C C Hunter ISBN 9788758810904Cover kommentar
Jeg kan rigtig godt lide det på nær den røde farve, der kan jeg altså berede lide farverne på de to andre. Jeg synes at den her farve virker unaturlig på en eller anden måde.  Dog kan jeg godt lide at de på en eller anden måde stadig hænger sammen, som de gør og det ikke er en bog med hver deres cover.

Alt i alt 
Synes jeg at det er en rigtig god bog på mange måder. I næsten et halvt år har jeg ventet på at læse den her bog og jeg blev bestemt ikke skuffet, selv om det måske godt kan lyde sådan. Jeg ser også frem til at læse den næste bog, hvor jeg håber at vi får nogle svar på alle de spørgsmål som der er kommet.

Shadow Falls

Født ved midnat Vågen ved daggry

 Ereolen | Bogpriser  Amazon Tellerup |  Goodreads C.C. Hunter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s