I mørket af E. L. James

Originaltitel: Fifty Shades Darker. Forfatter: E. L. James Seire: Fifty Shades 
Forlag
: Pretty Ink. Sider: 544. Udgivet: 05-10-2012. Format: Hæftet
Lånt.

“This is me, Ana. All of me…and I’m all yours. What do I have to do to make you realize that? To make you see that I want you any way I can get you. That I love you.”

Ikke som jeg havde forventet.
Efter at Fanget, havde taget mig med storm, havde jeg store forventninger til den her bog. Jeg skulle ikke ret langt ind i bogen, før jeg hurtigt fandt ud af, at den ikke var som jeg havde forventet, men det er heller ikke dårlig, tag ikke fejl, havde bare trodet at der sket noget andet, men det er jo det der er så dejligt ved bøger, at de kan overraske en, om det så er på den ene eller anden måde, det er jo op til personen selv.

Anastasia og Christian
De begge to udviklede sig en del i den her bog, dog vil jeg sige at jeg synes at det er Christian, der udvikler sig mest. Vi får også mere og mere at vide, hvad der er sket i hans barndom og hans tidligere liv, og på en eller anden måde kan man godt forstå at han er som han er, med det liv som han har haft.

Jeg blev lidt skuffet over Anastasia, jeg troede at hun vil være længere væk fra ham, en de få dage som hun er, men jeg ved heller ikke hvordan bogen vil være, hvis det ikke de var sammen. Meen alligevel, så hurtigt?! 

Fifty Shades - I mørket af E L James ISBN 9788763827263Cover kommentar
Jeg synes at det er et rigtig smukt cover. Jeg elsker masken, som der er på billedet og at de har beholdt de samme farver fra den første bog.  Jeg kan også godt lide at det er det samme motiv som det originale, og at det ikke er lavet om.

Alt i alt 
Synes jeg stadig at det er en god bog. Dog trækker den ned, fordi der var alt for magte sex og gentalser i bogen, men det trækker op fordi der er mere action i selv historien end der er i den første. Så det er også der for at den “kun” får 5 og ikke 5+. Min mormor og morfar har læst dem alle 3, og de siger at den sidste er den bedste, som jeg allerede har liggende her hjemme, så jeg glæder mig til at komme i gang med den, og se om jeg mener det samme. 

Fifty Shades

Fifty Shades: Fanget af E L James ISBN 9788763827256

 Ereolen | Bogpriser  Amazon | Pretty Ink |  Goodreads | E. L. James

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s