Hvor er jeg træt af det hele.

Eller måske ikke af det hele, men af min sagbehandler og Hillerød kommune!angry, blonde, dirty blonde girl, frustrated, frustration, girl

Jeg har gået hjemme (som nogle af jer måske ved) siden den 1 Juli, hvilket jeg i forvejen synes er alt alt for lang tid, hvis du spørg mig. I Oktober var jeg så til et møde ude i et køkken, på en skole, hvor jeg skulle være, både køkkenet og jeg sagde ja til at være der, men min sagbehandler har ikke kunne få en dato fra dem om hvornår jeg skal starte.

Jeg har så skrevet til ham, om hvad der så skulle ske, men har ikke fået noget svar. Det er først da min mor (som altid er med til møderne) skrev en mail til ham om at vi gerne vil have et møde, at han tog sig sammen til at lave et møde til i dag, hvilket jeg var rigtig glad for.

Kl 13 skulle vi havde været til mødet, men kl 10 (ser den først mellem 11-12 får jeg en mail, om at han må rykke mødet til mandag, hvor min mor  ikke kan pag sit arbejde, så nu ved jeg ikke, hvornår der kommer et nyt møde, hvilket er skide træls.

Jeg er virkelig træt af at det hele skal tag så lang tid, og at går SÅ skævt, som det gør. Jeg håber at der snart sker noget, for det er jo ikke fordi jeg ikke vil havde en uddannelse, selv om der måske nogle der godt kan tro det.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/3317745/?claim=xf6qjr9tuyq”>Follow my blog with Bloglovin</a>

2 thoughts on “Hvor er jeg træt af det hele.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s