Blodslaven af J. R. Ward.

Originaltitel: Lover Awakened. Forfatter: J. R. Ward Seire: The Black Dagger Brotherhood #3
Forlag
: Tellerup. Sider: 615 Udgivet: 21-11-2012. Format: Hardback – Min egen

“I was dead until you found me, though I breathed. I was sightless, though I could see. And then you came…and I was awakened.”

Historien forsat hvor den slap
I over et halvt år har jeg ventet på at den her bog skulle komme. Serien er gået hen og blevet en af mine ynglings serier og lige fra bog 1 af har jeg altid været vild med Zsadist, så da jeg fandt ud af at han var den næste, var jeg helt oppe og køre. Selv om bogen skriver person, så forsætter historien, hvor den slap og det synes jeg er rigtig fedt, for jeg tror at det vil være for rodet, hvis den ikke gjorde det.

Zsadist og Bella
Selv om at man tydeligt fra start af kan se at Zsadist har sine dæmoner at kæmpe med, så er han alligevel den, bror som jeg holder mest af! Jo mere vi kommer ind i histoerien, får vi også flere ting, at vide om ham og hans fortid, også kan jeg enlig godt forstå, hvorfor han er som han er, for det tror jeg at alle vil være, hvis vi var blevet udsat for det som han har oplevet. Jeg kan også godt lide Bella, hun er en stærk personlighed, i forhold til de andre, men jeg synes bare at der er en del gentales fra de to første par.

Ud over de to følger vi også Johns udvikling, som jeg også kommer til at holde mere og mere af, og som jeg ser frem til at læse mere om. Eliminatorernes del af historien, kunne jeg måske ikke undvære, men jeg synes at den fylder for meget, men jeg kan godt se hele idéen i at man også får deres syn på sagen.

The Black Dagger Brotherhood #3: Blodslaven af J R Ward ISBN 9788758812953Min cover kommentar
Jeg kan rigtig godt lide seriens cover. Jeg kan meget bedere lide de danske end de originale, fordi jeg ikke kan lide farverne på dem. Dog synes jeg i starten at de var kedelige, og jeg tror også at det var grunden til at jeg ikke fik læst dem noget før.  

Nu er det jo Butch vi kommer til at læse om i næste bog, så jeg håber at coveret stadig vil passe sammen med de andre. Jeg kan ikke lide den brune farve, og jeg synes at det er lidt et sjovt valg af den, men så er det jo godt, at det ikke går hen og skader selve historien 😀 

Alt i alt 
Da jeg stod med den i hånden tænkte jeg at jeg aldrig bliver færdig med den her, med de 600 sider som den har, men der tog jeg fejl! udover fanget, tror jeg aldrig at jeg har læst en bog så hurtigt. Bogen fangede mig fra først side, og jeg fik trist fløse da jeg vendte den sidste side, for nu var den jo slut, og nu skal jeg vente et år mere på at den næste kommer.

På de sidste sider i bogen, er der en ordforklarning liste, og det synes jeg er godt, for der er ord, som man støder ind i, som man man måske ikke lige ved hvad betyder. 

The Black Dagger Brotherhood

Vampyrkongen (Hardback) Din for evigt (Hardback)

 Ereolen | Amazon | Bogpriser |  Goodreads | Tellerup | J. R. Ward

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s