Juleblog Challenge #4 Noget jeg altid har med mig.

Dagens opgave går ud på at vi skal vise de ting vi altid har på os. Jeg synes enlig den er meget nem, så her får i et billede af mine ting som er taget med min mobil, som jeg også altid har med mig.

Når jeg er hjemme har jeg ikke så mange ting på mig, men jeg har altid nogle i nærheden, så det er nemt at få fat på det som jeg skal bruge. 

Mine Briller: Jeg går jo med briller, og jeg kan meget lidt se uden dem, så der for er mine briller altid noget som jeg har på mig ting. I Maj fik jeg nye briller og det gav mig et helt nyt syn.

Mobil: Min mobil har jeg lige så tit på mig som mine briller, eller også ligger den lige i nærheden, det er ikke fordi jeg er afhængig af den, men jeg kan bare godt lide at have den i nærheden.  Det er også min mobil, jeg bruger til at tag billeder med, så der for er det rart at have den på mig.

Høretelefoner: Efter at jeg har fået Spotify, er jeg begyndt at høre rigtig meget musik, så der for er det rart at have mine høretelefoner med, da jeg ikke kan lide at andre går og kan høre, hvad jeg høre. 

Bog: Har jeg stort set også altid på mig eller med mig. hvis ikke at der ligger en lige i nærheden. Jeg elsker at læse, så der for ser jeg det kun som en naturlig ting, at der er en.

Parfume: Jeg kan godt lide at dufte godt, så der for har jeg altid en parfume lige i nærheden, og jeg har altid 1-2 stykker i min taske. 

Når jeg skal nogle steder hen, har jeg altid, min pung, nøgler, lidt makeup, noget at drikke med og tit har jeg også min iPad med, da den lige kan ligge i min håndtaske :).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s