Fifty Shades – Fanget af E. L. James

Originaltitel: Fifty Shades of Grey. Forfatter: E. L. James Seire: Fifty Shades 
Forlag
: Pretty Ink. Sider: 533. Udgivet: 31-08-2012. Format: Hæftet
Lånt.

“You have to kiss a lot of frogs before you find your prince”

Selv dem på 70+ læser den
Nu hvor alle stort set har læst, mine veninder, mor, ja selv min mormor og morfar på 72 er i gang med nr 2 og de nærmest slås om den næste, fordi de kun har en, synes jeg at det var på tide at jeg selv fik læst den. Jeg tror aldrig at jeg har læst en bog så hurtigt som jeg har gjort ved den, 2 dage tog det mig at læse den, fordi den bare fanget mig ved den 1 første side og holdt mig fanget helt til sidste side, og jeg blev helt skuffet da der ikke var flere tilbage.

De er i gang med at lave den på film, og allerede nu bliver der snakket om hvem der skal være med i filmen. Jeg hørt at rygter om at både Ian Somerhalder og Alex Pettyfer som rollen til Christian Grey, begge to står på min yndlings skuespiller liste, men personligt synes jeg at Ian, vil passe perfekt som Christian, sådan som han er i bogen. Jeg fandt en liste her, som nogle har lavet 15 bud på mandlige skuespiller til Christian. Den er lidt sjov at se på, synes jeg! Nogle af dem kunne jeg nemt forstille mig som Christian, og andre passer slet ikke, men det kan i jo selv bedømme.

Anastasia og Christian
Vi ser det hele fra Anastasias  synsvinkel, og jeg synes at man får en idé om, hvem hun er, men det gør man nu også med Christian, også selv om han har den her mørke side, kan jeg på en eller anden måde godt forstå, hvorfor er tiltrukket af ham og af ham af hende for den sags skyld.

Jeg har det lidt svært ved at finde ud af om jeg synes om de passer sammen, og om det hele er for meget eller ej med den åben ærlig om alt, hvad for tager sig. Jeg vil mene at det er op til den individuel person at bedømme det, da han eller hun, selv ved hvor sine grænser går.

Fifty shades. FangetCover kommentar
Faktisk synes jeg at det er lidt kedeligt, men efter at jeg havde læst bogen, kunne jeg godt se at det passer til den. Jeg er lykkelig for at de ikke har valgt et eller andet erotisk billede, for så tror jeg at folk bare vil være gået væk fra bogen, uden de havde læst, hvad den handler om. Jeg kan godt lide de mørke og kolde farver, som jeg personligt synes at passer godt til det sølv i slipset. 

Alt i alt 
Synes jeg at det er en af de bedste bøger som jeg har læst i år. Jeg synes det er fedt at selv dem der er over 70 hopper med på vognen og diskuter om den, selv om der de ting i den som der er. Hvis havde den næste bog, på hylden havde jeg uden tvivl taget den og læst videre, for jeg tror at det er en serie, som man skal læse efter hinanden.

Slutningen ovreseskede mig, så jeg glæder mig til at se, hvordan den næste er. Den her bog var en der kunne få mig til at gærde og smile det næste øjeblik, hvilket der kun er få bøger kan. Så der for får den 5+ og bliver tilføjet til min liste over mine ynglings bøger. 

 Ereolen | Bogpriser | Amazon | Pretty Ink |  Goodreads | E. L. James

7 thoughts on “Fifty Shades – Fanget af E. L. James

  1. Jaa, personligt håber jeg på Ryan Gosling. Så vil jeg med glæde tage i biffen og se den! Synes ikke Ian vil passe ret godt i rollen, selvom jeg er fan af ham. 🙂

  2. Jeg synes bare ikke, han passer særlig godt. Og så fordi jeg egentlig bare gerne vil se Gosling uden så meget tøj på… 😛 Det er vel sådan set ærligt nok haha xD

  3. Jeg må indrømme, at bogen ikke rigtig sagde mig noget. Den er let og hurtig at læse, men jeg synes til gengæld, at den er ret overfladisk og uden særlig megen handling – de foretager sig stort set det samme i hele bogen, og det er de samme tanker, der bliver ved med at rumstere i Anastacias hoved.

    Men i det mindste er det almindelige mennesker og ikke overnaturlige væsner – det ville simpelthen være for corny. Og så virker Anastacia trods alt lidt mere selvstændig end Bella 🙂

    • Jeg kan godt se hvad du mener med at meget af det er gentalses af det samme, og det trækker også selv ned hos mig, men det er ikke nok til at det ikke trækker det ned, fordi jeg er så mange andre positive ting i bogen..

      Haha ja, kunne du lige se at han var en vampyr, og hun var en heks eller en engle eller sådan noget 😛 har du læst de andre to? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s