Kampbrødre af Pernille Eybye

Originaltitel: KampbrødreForfatter: Pernille Eybye Seire: Blodets bånd #3. 
Forlag
: Tellerup. Sider: 283. Udgivet: 13-06-2012. Format: Hæftet.

En overraskende start 
Jeg blev ret overrasket over Kampbrødernes start. For det første skulle man lige finde ud af, hvad der var oppe og ned, for der var en hel del ting som jeg lige skulle havde styr på med historien. Men når det så er sagt, så var bogen ikke som jeg havde regnet med, men på den gode måde. Jeg kan ikke sige så meget, uden at jeg så afslør om hvad der sker. 

Stort persongalleri 
Der kommer flere og flere personer, men det gør mig ikke så meget, så længe det ikke virker overdrevet. Personliget er Viking og Kassie dem jeg holder mest af, så jeg er kun glad for at Viking, kommer mere ind i billedet. Jeg håber ikke at der kommer flere personer, for så er jeg bange for at det bliver for meget.

Kampbrødre af Pernille Eybye ISBN 9788758810461Cover kommentar
Igen kan jeg godt lide at det er den samme stil der bliver holdt, så det passer til de andre cover i serien. jeg kan godt lide at man kan se at der bliver tænkt over det, både når det kommer til farver og motivet.  

Alt i alt 
Jeg kan rigtig godt lide den her bog, den fanget mig med det samme, og jeg synes ikke at den var kedelig på noget tidspunkt. Jeg kan godt lide de antal sider, som der hverken er for mange eller for lidt af, tit synes jeg godt at en bog kan virke for voldsom, hvis der er for mange af dem. Jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske i de næste bøger, og om Pernille kan forsætte med at holde dem lige så spændende som de første bøger.

Blodets bånd:
Blodsøstre af Pernille Eybye ISBN 9788758810140 4 2 3

 Ereolen | Bogpriser | Amazon | Tellerup |  Goodreads | Pernille Eybye

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s