TTT 27#: Bøger til en øde ø.

Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. Each week we will post a new Top Ten list  that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join.

All we ask is that you link back to us on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers’ lists! If you don’t have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It’s a fun way to get to know your fellow bloggers. Future topics can be found here.

 Broke and bookish

Temaet:

Top Ten Books  I’d Want On A Deserted Island. Jeg synes faktisk at den var lidt svær den her, ikke fordi jeg ikke kunne vælge 10 bøger, for det vil jeg kunne uden problemer. Men hvis man tænker over det kan man vælge nogle vildt forskellige bøger, man kan gå efter noget man kender men man kan også gå efter noget nyt, og sådan kan man blive ved. Jeg har valgt at jeg vil gå efter blande bøger, så jeg håber at i kan lide min liste.

Blodslaven Stormvind Marco effekten Fanget ved tusmørke Den tomme plads

  1. Blodslaven af J. R. Ward. Jeg vil tag den med, fordi serien er en af mine ynglings serie. Udover det har jeg lige købt bogen, så der for vil det være en som jeg ikke har læst før, men stadig noget som jeg kender. Den vil sikkert også være ret god, hvis man havde brug for noget at sukke efter, hvis den er som de 2 første. Faktisk vil jeg tag hele serien med.
  2. Beautiful Creatures 1: Stormvind af Kami Garcia og  Margaret Stohl. Jeg kender ikke noget til bogen, men jeg synes at den lyder rigtig spændende. Jeg vil sikkert elske at læse den på en øde ø.
  3. Marco Effekten af Jussi Adler-Olsen. Jeg kan rigtig godt lide den her serie. Jeg ved godt at selv bogen ikke er udkommet endnu, men den er lige på trapperne, så den er sikkert hos forlaget eller hos ham selv. Det vil også være rart med en krimi, hvis jeg blev træt af alt det fantasy læsning.
  4. Fanget ved tusmørke af C. C. Hunter. Jeg har længe gået og ventet på den her bog. Så nu hvor den endelig er kommet vil jeg ikke tøve med at tag den med, og jeg vil fryde mig over at jeg kunne sætte mig ned et sted og læse den.
  5. Den tomme plads  af: J. K. Rowling. Jeg elsker hendes Harry potter serie, så jeg vil klart tag den nye med, for at se om den skulle være lige så god som HP.

Harry Potter og Dødsregalierne Dødsspillet Vandrende sjæle Hushjælp søges Niceville

  1. Harry Potter af J. K. Rowling. Hvis jeg kunne vil jeg tage hele serien med, men hvis jeg kun kunne vælge en vil jeg tage Harry Potter og Dødsregalierne, da det er den sidste og den med flest sider i. Det er abselut en af mine ynglings serier og jeg vil aldrig blive træt af den.
  2. Dødsspillet af Suzanne Collins. Jeg har det på samme måde med den serie, som jeg har det med Harry Potter. Hvis jeg kun måtte tag en med skulle det være den første af dem, da det er den der fanger mig mest af de 3 bøger.
  3. Vandrende sjæle af Stephenie Meyer. Jeg har allerede læst den 2 gange før, men jeg har planer om at læse den igen, inden den udkommer på film, så jeg vil ikke have noget imod at skulle tage den med. Jeg kunne rigtig godt lide Twilight, men den her slår helt klart Twilight, og dem der ikke har læst den skulle tag og gøre det, for den er fantastik!.
  4. Hushjælp søges af Sophie Kinsella. Hvis jeg skulle tage noget som jeg kunne grine af, skulle det være den! Jeg bliver aldrig træt af den og den får mig altid til at grine, uden set hvilket humør jeg er i. Jeg kan også rigtig godt lide hendes andre bøger, men den her er og bliver min ynglings.
  5. Niceville af Kathryn Stockett. Både film og bogen tog mig med storm, da jeg første gang op levet dem. Filmen kan jeg se igen og igen. Bogen har jeg kun læst en gang, men det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg tager fat i den, da jeg synes at den er fantastik på så mange måder. 

Jeg kunne blive ved med at finde bøger! Udover de her 10 overvejet jeg også at tage Blomsternes hemmelige sprog, Stolthed og fordom, Mit liv som tyv og True Blood serien, med da det er også nogle bøger, som jeg elsker utroligt højt på, hver deres måde, men jeg skulle jo stoppe et sted 🙂

  

2 thoughts on “TTT 27#: Bøger til en øde ø.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s