Skæbnekald af Alyson Noël

Originaltitel: Fated. Forfatter: Alyson Noël Seire: Soul Seekers #1. 
Forlag
: Alvilda. Sider: 414. Udgivet: 28-09-2012. Format: Hardback – Ejer den.

“I did Google him, you know.”
“Oh, so you GOOGLED him Oh, well, that changes everything then, doesn’t it? What could I possibly worry about now that I know you’ve conducted such a thorough Internet search?” 

En ny form for magi
Når jeg læser om magi i dag er det mest fra bøger, hvor det er med hekse, men i den her bog er magien fra det indianer-mytologi, hvilket jeg enlig fandt ret spændende at læse om, fordi det hele var så nyt for mig. Jeg kunne godt finde på at læse mere om det, så der for håber jeg også at det forsætter i det næste bøger

Bogen har en ret heftig start, som gør at vi springer ud i det hanlingen fra side et af, tempoet forsætter også i bogen, hvilket jeg enlig godt kunne lide. Detsvære synes jeg bare at historien til tider gik hen og blev kedelig. Så nu her hvor jeg sidder og skal anmelde bogen, har jeg en del blande følser om den, fordi jeg på den ene side er helt vild med den mytologi der var med i den, og på den anden side måtte jeg flere gange ligge den fra mig, fordi den til tider ikke fangede mig. Så enlig vil jeg gerne kunne give den mere end jeg har gjort, men det kan jeg bare ikke.

Daire
I starten kunne jeg ikke lide hende, fordi hun var som hun var, og og den måde hun tog det hele på. Dog forstår jeg det godt, for det må være hårdt  at have det, som hun har det. I løbet af bogen bliver hun mere moden moden, jo mere hun for at vide hvad der forgår, og jeg kom til at kunne lide hende mere og mere af hende, og jeg håber at hun forsætter med det i de næste bøger. Jeg glæder mig også til at læse, hvad der kommer til at ske med Daire og de to tvillinger, for der vil helt sikkert ske noget mere. 

Cover kommentar
Jeg elsker det! Normalt kan jeg ikke lide gul, som den eneste farve, og jeg kunne beder lide det lilla, som der er på det originale, men jo mere jeg kigger på det og finder de små detaljer der jo mere elsker jeg det. Jeg synes også at den næste bog cover i serien er rigtig smukt, så jeg glæder mig til at se, hvordan de har tænkt sig at lave det.

Alt i alt 
Jeg synes at det er en god bog, og Jeg er glad for at jeg læste den. men jeg har det stadig svært ved den, fordi jeg gerne vil synes beder om den end jeg gør. Jeg tror bare at mit problem med den var at jeg havde for store forventninger til den. Jeg kommer til at læse den næste bog, men det er ikke en jeg kommer til at købe på udgivelses dato.

 Ereolen | Bogpriser | Amazon | Alvilda |  Goodreads | Alyson Noël
Bogen er et anmeldereksemplar fra Alvilda
, men meningerne er mine egne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s