Månens kald af Patricia Briggs

OriginaltitelMoon CalledForfatter: Patricia Briggs  Seire: Mercy Thompson #1. 
Forlag
: Tellerup. Sider: 423. Udgivet: 22-10-2012. Format: Hardback – Ejer den.

“Mine” he said. Adam’s eyes narrowed. “I don’t think so. She is mine.” It would of been flattering,I thought,except that at least one of them was talking about dinner and I wasn’t certain about the other.”

En verden med hamskiftere
Jeg har efterhånden læst en del, bøger med vampyr, engle og hekse. Også selv om jeg elsker ulve og hamskiftere er det ikke så tit jeg får læst noget med dem, så det var helt ret at få en bog hvor der var en bog, hvor det handle om dem. Dog var der også de andre væsner, men de fyldte ikke så meget som de plejer at gøre, og det var en ret god forfriskning.

Udover det er der er vildt detaljer i bogen.  fx gør Patricia rigtig meget ud af at beskrive de Ulve vi møder, hun nøjes ikke kun med at skrive at han har en brun eller stort pæls og det er ret fedt. 

Mercy
Mercy er en rigtig sej tøs. Hun er Mekaniker og hun er ikke bange for at sige eller gøre det hun vil. På mange måder kan hun godt minde om sookie stackhouse. Der er en del personer i bogen, men jeg synes ikke at det er på den måde at det er overdrevet, som det ellers nemt kan blive. I Mercy liv er der en del mænd, og den første bog slutter ret åben, så det gør det måske at det bliver mere spændende at læse de næste bøger.

Spillets by af  ISBN 9788763828215Cover kommentar
Jeg synes at det er et fint cover, det er ikke et jeg tænker wow over. Jeg er ikke så meget til farverne, men jeg kan godt lide motivet på bogen også kan jeg meget bedere lide det her end det originale cover

Alt i alt 
Jeg synes at det er en god bog. Bogen fanget mig ikke fra de første sider af, men den tog mig med storm, da hanlingen begyndte at tag fat, så jeg ikke kunne spille den igen før den sidste side var vendt. Hvis du kan lide The Black Dagger Brotherhood og True Blood serien, er jeg ret sikker på at du også godt vil kunne lide den her, for det er lidt det samme målgruppe. 

 Ereolen | Bogpriser | Amazon | Tellerup |  Goodreads | Patricia Briggs  
Bogen er et anmeldereksemplar fra 
Tellerup, men meningerne er mine egne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s