HAPPY HALLOWEEN!!

Normalt plejer jeg ikke at lave noget på Halloween. I år har jeg stratet med at se The Vampire Diaries. Indtil kl 11 hvor jeg skulle mødes med en veninde oppe i byen, hvor vi rigtig fik hygget os i det forsklige butikker og på Jensens Bøfhus. I aften skal jeg i Ventilen, hvor vi skal komme udklædte. Efter vi har spist skal vi  se Nightmare Before Christmas, en film som jeg aldrig har set. 

Vores frokost på Jensen Bøfhus, hvor selv de har pyntet op til dagen 😀 Rigtig lækkert mad og vi gik der fra prop mætte 1 ½ efter vi kom.

De ting som jeg skal have med til Halloween i aften. Min heksehat og drikkelse til maden. Hattenvar noget af det førte jeg fik købt i Br. Jeg kunne vælge en hat med grønt eller pink hår, så det blev pink. Jeg havde ellers håbet at der var en med grå eller stort, men det kan jeg ikke gøre noget ved.

Det næste stop, var Søstrene Grene , hvor de har de her Marshmallow til 16 kr. Jeg er blevet helt vild med at putte dem i den varme kakao. Dog er det første gang at jeg prøver det med de små. Bag ved ligger der en  p-tærter, som jeg så i Bilka til 10 kr, jeg regner med at gemme den til biografturen i morgen, hvor jeg skal ind og se den nye 007

Det sidste som i kan se, er 3 kogebøger som jeg fik købt i Bog og idé. Man kunne få 2 for 50 så jeg købte en opskrift bog med Marshmallow, M&M’s og to med Nuteller. De ser ret gode ud, så jeg glæder mig til at prøve dem af.

Lige nu slapper jeg bare af inden jeg skal til Ventilen. Til jer der ude håber jeg at i får en god aften med det i nu skal 🙂

5 thoughts on “HAPPY HALLOWEEN!!

  1. God fornøjelse med bioturene – du kan glæde dig til begge film. Nightmare… er jo en Halloweenklassiker (eller juleklassiker alt afhængig af, hvordan man ser på det), og den nye Bond-film er ganske god 🙂

    • Mange tak 🙂 jeg glæder mig også til at se den .. Jeg er godt nok ikke den største 007 fan, men jeg har da set de andre film..

      Vi kom detsvære ikke til at se den, for alt strømmen gik, så vi sad i vores Halloween tøj i stearinlys og fortalt uhyggelige histeorier . men det det var nu også rigtig sjovt 😀

  2. Det ser ud til at have været en rigtig god dag, med masser af lækkerier og gode køb 😀 Og du kan godt glæde dig til filmen, hvis du er Tim Burton fan, den er lige i hans ånd, selvom han kun er forfatter dertil denne gang og ikke instruktør (:

    – Anne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s