Hovedpine

De sidste par dage har jeg haft det virkelig mærkeligt! For det første er jeg blevet mere og mere restløs af at at gå hjemme. Jeg kan ikke tage mig sammen til at lave noget, fx hvis jeg tager en bog frem, så går der 15 min så ligger jeg den fra mig igen, og det samme med fx tv serier eller film, jeg når lige at tænde for det, også slukker jeg igen. 

Jeg håber snart at jeg høre fra det køkken, hvor jeg var til samtale hos, for jeg holder ikke ud at være hjemme mere, dag efter dag. Jeg kan godt mære at der skal til at ske noget!

Udover det har jeg de sidste par dage haft en knaldene hovedpine som kommer og går, når den har lyst 😦 jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det for når den kommer så kommer det lige pulselig, også far jeg det ekstremt dårligt, uden set om jeg er inde eller uden for. Hvis det bliver ved på den her måde, har jeg tænkt mig at gå til lægen med det!

2 thoughts on “Hovedpine

  1. Jeg krydser fingre for, at du får jobbet! Det hænger sikkert sammen, rastløstheden og hovedpinen. Men du må nok gå til lægen med hovedpinen, hvis det bliver ved. Lyder som migræne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s