Spillets by af Lise Bidstrup

“Jeg ville gerne fortælle det, sagde hun roligt. – Men jeg er bange for, at din hjerne ikke kan klare presset.”

Bogen er et anmeldereksemplar fra Lise Bidstrup og Høst&Søn, men meningerne er mine egne.

Forskellige niveauer 
Vi lever i et samfund, hvor landet er delt op i 8 forskellige samfundsklasser. Hvert år bliver der trykket lod blandt nogle børn, der skal kæmpe mod hinanden i det årlige spil.  Jeg synes at det er en rigtig fed idé, at deltagerne i spillet skal, kæmpe fra niveau 1 af og så op efter, til spillet er slut for på den måde, høre man om alle samfundklasserne uden det bliver for overdrevet. Ud over det, er der mange andre fine detaljer med i bogen, og jeg kan ikke andet end at beundre skrivestilen.

Kimo
Jeg kan rigtig godt lide Kimo. Fra side 1 af viser hun at hun ikke er som de andre i hendes samfundsklasse, og at hun ikke vil være en af dem som samfundet bestemmer over, hvilket hun blandet andet giver udtryk, for på sin egen blog. I spillet kommer vi både til at opleve en barsk, men også en kærlig side af Kimo. Jeg kan kan ikke kun lide hende fordi hun ikke er bange for at gå imod samfundet, men hun viser også gang på gang, at hun ikke er sådan til at slå ud, selv om at hun får den ene efter den anden efter sig, under spillet.

Spillets by af  ISBN 9788763828215Cover kommentar
Jeg synes at det er et fint cover, det er ikke et jeg tænker wow over, men jeg kan godt lide farverne i det, og de skjulte detaljer som der er i billedet, som man ikke lige ligger mærke til med første øjekast. 

Alt i alt 
Jeg synes at det er en god bog. Bogen er spændende, fra side 1 af  og den holder dig fanget igenmen hele spillet fordi du hele tiden tænker, hvad kommer der nu til at ske. Jeg kan rigtig godt lide Lises skrive stil, og det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg kommer til at læse nogle af hendes bøger.

 Ereolen | Bogpriser | Amazon | Høst & Søn |  Goodreads | Lise Bidstrup

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s