Hyænelatter af Pernille Eybye

Action fra side et af
Hvis du var bange for at du vil kede dig i den her bog, vil du heldigvis tag fejl, for der er action og fart på feltet fra side 1 af til den sidste side. Vi forsætter der, hvor den første bog slap, hvilket jeg ret godt kan lide, for det gjorde at jeg fik lyst til at forsætte med at læse i den, i stedet for at ligge den fra mig. Bogen holdt mig fanget fra første side af, og jeg skulle flere gange tvinge mig til at ligge den fra mig, om aften inden jeg skulle sove, så jeg ikke komme for sendt i  seng.

Flere synsvinkler 
I den første bog, så vi fra fik vi en del Kassies synesvinkel, men i den her bog, er der mange flere person, som vi ser den fra, og det kan jeg ret godt lide, for det gør at vi forstår de andre personer berede og vi kommer også til at holde mere af dem, på hver deres måde – dog nogle mere end andre.  Kassies og Leos forhold vokser også mere fra dag fra dag, dog bliver det spændende at se, hvad der kommer til at ske i den næste, efter den slutning vi fik i den her.

4

Cover kommentar
Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om det. Jeg kan meget beder lide det første, som er mere rolig både i ansigtet og i farverne, det her virker “rodet” og jeg kan ikke finde ud af, hvor jeg skal starte med at se henne. Dog kan jeg godt lide at de har holdt den samme stil med et ansigt, som der også er på den første. 

Alt i alt 
Jeg synes at det er en rigtig god bog, jeg havde ikke så mange forventinger til den (spørg mig ikke hvorfor) så der for var det dejligt at den var som den var. Jeg glæder mig til at få den næste, for man sidder med nogle ubesvaret spørgsmål, når man er færdigt med den, som man gerne vil have svar på. 

Blodets bånd:
Blodsøstre af Pernille Eybye ISBN 9788758810140 1 2 3

 Ereolen | Bogpriser | Amazon | Tellerup |  Goodreads | Pernille Eybye

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s