Blodsøstre af Pernille Eybye

Dansk vampyr historie 
Kassie er 18 år og en vampyr. Hun kan ikke huske sin tid før hun blev vampyr. Ja man har hørt meget af det der er i bogen før, men der kender de fleste vampyr kender deres fortid, og det gør hele historien mere spændende. Man får ikke meget at vide om Kassies fortid, da vi stort set kun læser om Kassie og Leos forhold. Nogle vil måske mene at deres forhold fylder for meget, men jeg personligt har ikke noget imod det.

Kassie som person 
Jeg har det lidt svært med Kassie. Det er ikke fordi jeg ikke kan se hende for mig, for hun og resten af personerne bliver beskrevet tydeligt, hvordan de ser ud  og er som person, men det virker som om at forfatteren ikke kan beslutte sig for, hvordan hun skal være som person, hvilket jeg synes er træls. Jeg håber at det ænder sig i serien, når vi folhåberigt for mere at vide, hvem hun er.

7Cover kommentar
Jeg elsker coveret, til den her bog. Jeg bliver draget af den her smukke pige, der nærmest er gennemsigtig og går i et med baggrunden. Efter at jeg havde læst bogen, blev passer det bare så godt til historien, og jeg synes at de folk der har lavet viser at de har tænkt over hvordan det skulle de ud. Der ud over kan jeg godt lide at, de har holdt stilen til de andre bøger i serien, og jeg håber at den forsætter, hvis der kommer flere bøger.

Alt i alt 
Det er ikke så tit jeg læser noget, fra en dansk forfatter, så når jeg endelig gør det, har jeg ikke de store forventninger til bogen. Spørg mig ikke hvorfor, men det er bare en holdning som jeg har. Så da jeg var færdig med den efter en dag, blev jeg overrasket over, hvor god jeg synes at den er. Bogen er velskrevet og underholdende, og jeg glæder mig til at få finger i de andre bøger i serien. 

Blodets bånd:
4 1 2 3

 Ereolen | Bogpriser | Amazon | Tellerup |  Goodreads | Pernille Eybye

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s