Heksejagt af Kim Harrison

Originaltitel: Dead Witch Walking. Forfatter: Kim Harrison  Seire: The Hollows #1.
Forlag: Tellerup. Sider640. Udgivet: 15/06 2012. Format: E-bog.

Siden de overnaturlige trådte frem i lyset, er verden blevet en del anderledes.

Rachel, som er heks, arbejder for Inderland Security.
Hun er dygtig til sit fag: at jage og pågribe de overnaturlige som bryder loven. Desværre har Rachel ikke selv nemt ved at overholde reglerne, og har tit kontroverser med chefen som ofte er tæt på at fyre hende.

Rachel får til sidst nok – og siger op.
Men det skulle hun aldrig have gjort!
Nu er Rachel nemlig jaget vildt.

Heksejagten er begyndt!

Goodreads ● Bogpriser ● Ereolen

En ny verden.
I de fleste bøger, hvor der er overnaturlige væsner, med i fortællingen, lever de stort set altid i skjul for os mennesker, indtil hovedpersonen i bogen møder et. Sådan er det ikke i Heksejagt, her er der lige så mange overnaturlige væsner (vampyrer, hekse, alfer, feer, varulve. dæmoner), som der af mennesker, og de lever frit på gaden, så der for er der både Federal Inderland Bureau, der tager sig af menneskenes love og Inderland Security, der tager sig af de overnaturelige.

Det er en sjov og spændende idé, og jeg kan godt lide det her med at de overnaturlige lever lige så frit som os. Man skulle lige ind i den nye verden, men det kommer du lærere den hurtigt at kende fordi der kommer små fakta om det hele, som man skrider frem, og det er en god måde, i stedet for at man har valgt at skrive det ene lange kapitel efter det andet, for så tror jeg at det vil blive for kedeligt.  

Fra jager, til at blive jaget. SPOILER ALERT! 
Rachel Morgan, er en skøn person, hun er sjov og lige til. Der er ikke så meget pis, med hende. Hun er nem at holde af, fordi hun går sine egene vegne også selv om de ikke falder i god jord hos alle. Da hun forlader i I.S, tager hun vampyragenten Ivy og alfen Jenks, med sig, og de er begge to rigtig skønne personer. Jenks, kan til tider godt gå en næverne, men man elsker ham alligevel fordi han er som han er. Det er en ret sjov sammensætning, de 3, men jeg tror også at det er der for at bogen er så sjov som den er.

Midt i det hele møder vi menneske drengen Nick. Hvis du læser i gennem linjerne, kan man godt se at der er noget kærlighed imellem de to, specielt, senere hen i bogen. Det jeg godt kan lide ved de to, er at deres kærlighed ikke dominerer hele historien, og den blomstre stille og langsomt og ikke den hast som vi læser om blandt mange andre par, som vi møder i de forskellige bøger.

Alt i alt.
Kan jeg  rigtig godt lide den, her bog af mange oversager, det bliver ikke en af mine ynglings bøger, men der for er jeg stadig ret vild med den, fordi sproget og historien er som den er. Jeg er helt tosset med Rachel, så der for er jeg rigtig glad for at det er hende, man kommer til at følge i serien, og ikke en ny heks, som det ellers også godt kunne være.

Jeg har set at serien er på 11 bøger i alt, så jeg håber at Tellerup, venter alt for længe med at udgive de andre bøger, da jeg ser frem til at læse om Rachel og hendes verden.

2 thoughts on “Heksejagt af Kim Harrison

  1. Jeg har også haft kigget på den der serie, kan være de første to skal med i den næste pakke jeg bestiller fra amazon 😉 Den lyder i hvert fald god!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s